Marianne gjør helomvending og satser videre på bakeriet i Løten

Løten Bakeri har sikret seg levering til to store aktører, og velger å satse videre i Løten. For publikum vil bakeriet ha åpent fra torsdag til lørdag, og Marianne Heimdal-Sjølie vil litt tilbake til røttene.
Marianne Heimdal-Sjølie kommer med gode nyheter til dem som syns det var trist at Løten Bakeri skulle avvikle. Det blir helomvending, og fortsatt drift av bakeriet i Løten sentrum!
– For meg ble det veldig vemodig å legge ned, men etter å ha jobbet veldig mye i sommer kjente jeg på at det ble litt mye. Særlig det å drifte flere avdelinger ble arbeidskrevende. Samtidig har jeg følt på at det er feil å legge ned i Løten, og har derfor nå landet på en løsning som gjør at det fortatt blir bakeridrift her i sentrum, sier Sjølie-Heimdal.

En viktig brikke er at Løten Bakeri har sikret seg leveranse til to store aktører, uten at Marianne foreløpig kan røpe hva det er snakk om. Det sikrer driften av bakeriet, og gjør også at dørene åpnes igjen for publikum. I alle fall fra torsdag til lørdag hver uke.
– Vi begynner litt på nytt nå, og fokuserer mindre på donuts og de litt fancy tingene. Vi går mer tilbake til det vi startet opp med, sier Marianne.
I det siste har hun og teamet brukt tid på å rydde litt i bakeriet, og har fått inn noen sitteplasser for gjestene. Konseptet blir litt annerledes nå.
– Selv kjenner jeg at å ha åpent tre dager i uka er passe, og det var mot helg vi hadde mest trafikk før også. Alt du kjøper hos oss skal være ferskt, og da blir det en fin løsning å gjøre det slik, sier hun.
Fortsatt er det Marianne som er primus motor, men hun har med seg en håndfull hjelpere som fortsatt blir med på laget videre. Denne gangen skal hun ikke utvide med flere avdelinger.
– Vi lever lykkelige som små fremover, og fokuserer heller på det gode hjemmelagede, sier Sjølie-Heimdal.